Spordinädal 2019

Spordinädal Pärnu Päikese Koolis toimus üleriigilise spordinädala raames 23-27.09. 2019Tegevused toimusid nii koolis kui ka linnaruumis.

Alustasime esmapäeval joogaga. Sel päeval oli see tavapärasest pikem, saime lõõgastuda ja spordinädalasse sisse elada. Osales 29 õpilast ja 18 töötajat.

Teisipäeval käisime 15-ne õpilasega Välijõusaali treeningul Tervis Spa taga oleval platsil, mida tutvustas ja juhendas Vabaõhuspordiliidu esimees Erik Naissaar. Poistele oli see esmakordne kogemus, kõigile meeldis ja oli väljakutset pakkuv.

Kolmapäevane matkapäev Jaansoni rajal kulges hästi vaatamata hommikusele vihmale. Osales 32 õpilast ja 20 töötajat.

Spordinädala lõpetasime kooli õuealal sportlike ja lõbusate tegevuste ja mängudega. Jagasime spordinädala meeneid ja tänasime osalejaid. Vaba mikrofoni võimalust kasutasid ka õpilased omal initsiatiivil, kes jagasid muljeid ja tänu. Ürituse lõpetasime diskoga.

Õpetajad Anneliis ja Marika