Nädala menüü
Õpilasi toitlustab kooli köök
Esmaspäev, 19. aprill
- Hommik: Viieviljapuder moosiga, piim
- Lõuna: Borš, leib, vahukoor moosiga
- Oode: Sõrnikud hapukoorega, mahl
- Teisipäev, 20. aprill
- Hommik: Hirsihelbepuder võiga, piim
- Lõuna: Hakk-kotlett, salat, makaronid, leib, kakaokissell
- Oode: Köögiviljakissell, tee
Kolmapäev, 21. aprill
- Hommik: Rukkihelbepuder marjadega, piim
- Lõuna: Kalasupp, leib, pähklikreem
Oode: Kartulisalat, kukkel, piim
Neljapäev, 22. aprill
- Hommik: Mannapuder võiga, piim
- Lõuna: Ahjuliha, praekapsas, kartul, leib, tarretis vahukoorega
- Oode: Piimasupp, võileib
Reede, 23. aprill
- Hommik: Kaheksaviljapuder marjadega, piim
Lõuna: kanasupp, leib, kohupiima-porgandivorm hapukoorega
Oode: Kook, kakao
IGAL KOOLIPÄEVAL VAHEPALAKS PUU – VÕI KÖÖGIVILI