Õpilasi toitlustab kooli köök

Esmaspäev, 18. oktoober

  • Hommik: Kaheksaviljapuder moosiga, piim
  • Lõuna: Borš, leib, maasikamousse
  • Oode: Kartulisalat, tee
  • Teisipäev, 19. oktoober
  • Hommik: Riisihelbepuder võiga, piim
  • Lõuna: Pasta bolognese, tomat, leib, kissell kaerahelvestega
  • Oode: Küpsis, präänik, mahl

Kolmapäev, 20. oktoober

  • Hommik: Kaerahelbepuder marjadega, piim
  • Lõuna: Hernesupp, leib, saiavorm piimaga
  • Oode: Kama, crossant

Neljapäev, 21. oktoober

  • Hommik: Rukkihelbepuder moosiga, piim
  • Lõuna: Ühepajatoit, leib, joogijogurt
  • Oode: Kohuke, mahl

Reede,  22. oktoober

  • Hommik: Mannapuder võiga, piim
  • Lõuna: Kõrvitsapüreesupp, leib, mannavaht piimaga
  • Oode: Kook, piim

IGAL KOOLIPÄEVAL VAHEPALAKS PUU – VÕI KÖÖGIVILI