Õpilasi toitlustab kooli köök

Esmaspäev, 19. aprill

  • Hommik: Viieviljapuder moosiga, piim
  • Lõuna: Borš, leib, vahukoor moosiga
  • Oode: Sõrnikud hapukoorega, mahl
  • Teisipäev, 20. aprill
  • Hommik: Hirsihelbepuder võiga, piim
  • Lõuna: Hakk-kotlett, salat, makaronid, leib, kakaokissell
  • Oode: Köögiviljakissell, tee

Kolmapäev, 21. aprill

  • Hommik: Rukkihelbepuder marjadega, piim
  • Lõuna: Kalasupp, leib, pähklikreem
    Oode: Kartulisalat, kukkel, piim

Neljapäev, 22. aprill

  • Hommik: Mannapuder võiga, piim
  • Lõuna: Ahjuliha, praekapsas, kartul, leib, tarretis vahukoorega
  • Oode: Piimasupp, võileib

Reede, 23. aprill

  • Hommik: Kaheksaviljapuder marjadega, piim
    Lõuna: kanasupp, leib, kohupiima-porgandivorm hapukoorega
    Oode: Kook, kakao

IGAL KOOLIPÄEVAL VAHEPALAKS PUU – VÕI KÖÖGIVILI