Õpilasi toitlustab kooli köök

Esmaspäev, 17. jaanuar

  • Hommik: Täiskaerahelbepuder moosiga, piim
  • Lõuna: Kanapasta, tomat, leib, croissant, jogurt
  • Oode: Kohupiima-porgandivorm, tee

Teisipäev, 18. jaanuar

  • Hommik: Tatrapuder võiga, piim
  • Lõuna: Hapukapsasupp, leib, mannapuder kisselliga
  • Oode: Ahjukartul, salat, mahl

Kolmapäev, 19. jaanuar

  • Hommik: Neljaviljapuder marjadega, piim
  • Lõuna: Hakklihapallid, salat, kaste, kartul, leib, kissell röstitud kaerahelvestega
  • Oode: Piima-klimbisupp, pasteedisai

Neljapäev, 20. jaanuar

  • Hommik: Hirsihelbepuder võiga, piim
  • Lõuna: Värskekapsasupp, leib, hapukoorekreem siirupiga
  • Oode: Köögiviljavorm, sepik, keefir

Reede, 21. jaanuar

  • Hommik: Kaheksaviljapuder moosiga, piim
  • Lõuna: Vorstikaste, salat, tatar, leib, kissell vahukoorega
  • Oode: Kook, mahl

IGAL KOOLIPÄEVAL VAHEPALAKS PUU – VÕI KÖÖGIVILI