Perepäev Värava talus

Pärnu Päikese kooli perepäev toimus 25.augustil. Päeva eesmärgiks oli peale pikka suvevaheaega ja enne kooli algust taaskord kohtuda ja meie uute koolipere liikmetega tuttavaks saada.

Kohtusime Tahkuranna vallas, Värava talu perenaise, ratsutamisterapeudi ja suurte kogemustega füsioterapeudi Ere Raudsepa juures. Perede poolt kaasavõetud suupistete saatel tutvustas Ere meile erinevaid hipoteraapia võimalusi, peale mida said lapsed kordamööda nii hobuseid kammida kui seljas istuda ja väikese ringkäigu aasal teha. Lisaks hobustele tervitasid meid veel Värava talu eeslid, kitsepere koos talledega ja häälekad kalkunid. Koosveedetud ja meile eraldatud ühine aeg möödus lenneldes. Lapsed olid väga tublid ja justkui juhuslikult sai sellest päevast nii mõnegi lapse jaoks tore eduelamus. Suurepärane ja väga päikseline algus uuele kooliaastale. Palju tänu Hannale kes oli selle vahva perepäeva idee eestvedaja ja toetaja. Lapsed said koju kaasa ka väikese kinkekoti maiustega.

Suur tänu nii Ere Raudsepale kui tema abilistele. Teie juures oli kõik väga väga hästi.

Head kooliaasta algust Pärnu Päikese Koolis.
Tekst ja fotod Ain Saare (Kooli hoolekogu liige, Roosi isa)