HEV lauluvõistlus Pärnus

Pärnu Päikese Koolil oli sel aastal au korraldada 19. HEV Vabariiklikku lauluvõistlust, kuna eelmisel aastal kõlas Grand Prix vääriliselt „Merekarude laul“ õpilase Daniil Utemovi esituses.   

4. aprillil 2024  toimunud lauluvõitlusel osales 16 kooli üle Eesti, 42 solisti ja ansamblid. Austatud žürii jagas auhindu viies kategoorias, lisaks eripreemiad ja Grand Prix.

2024 aasta Grand Prix pälvis  Tobias Koort Viljandi Kaare koolist, P.Laikre/M.Sadam lauluga „Siit algab tee“, tema juhendajaks on Mai Liivrand.

Päikese Kool pälvis kaks II kohta: solistina Mehis ning tema esituses laul – S.Rästa laul „Tulgu tuuled“, juhendaja Timo Dreimann ning Päikese Kooli ansambel ansamblite arvestuses J. Pehk laul „Valss“ , juhendaja Olavi Kõrre. Omapärasema hääle eest sai eripreemia Eero Naissaar.

Päev oli meeleolukas ja osalejatele tõi külakosti „Mustkunstiteater“ ja mustkunstnik Fred- Erik Johanson. Mustkunstishow oli täis maagiat, trikke ja üllatusi.

Suur, suur tänu kõikide koolide 21-le juhendajale/õpetajale. Täname Pärnu Koidula Gümnaasiumi, et meil oli taaskord suurepärane võimalus nende koolis lauluvõistlust korraldada. Täname Pärnu Linnavalitsust, Realiseerimiskeskust ning kõiki toetajaid ja kaasaelajaid. Kohtumiseni järgmisel aastal 20. Vabariiklikul HEV lauluvõistlusel Viljandis!

Laulupäeva VAATA SIIT

https://drive.google.com/file/d/1fzizR3AajiJVl7EdiKH3dQWGsf1mE0Q8/view?usp=sharing