Fotograafiaringi tunnustus

 Pärnu Päikese Kooli fotograafiringi juhendaja Jonne Männamäe eestvedamisel osalesid õpilased Pärnu Kaubamajaka Suvetegevuste messil.

 Meie õpilaste fotosilma ette jäid toredad hetked ja tegemised. Messi korraldaja Piret Hallik-Sassi tagasiside: “Mul on aga tõsiselt hea meel, et mõlemad žürii eksperdid, Toomas Ili ja Peeter Rebane, tõid kolmandana välja Kevin Mustasaare albumi! See on suur tunnustus.”

Meie kooli õpilasi juhendasid sellel ettevõtmisel veel Siiri Harrati ja Gerli Hõrak.

Tagasiside albumile:

Risto Uibo – piltidelt tuleb välja palju neid, kelle teenused messil väljas, palus poseerima, mis loob hea kontakti.

Daniil Utemov – pilte vaadates saab päris hea ülevaate, mis messil toimus, kes olid pakkujad ja kes esinejad, mida ise proovida sai. Omapärane “nähtamatu” fotograaf, keegi ei poseeri, keegi ei vaata kaamerasse, nagu kõrvaltvaataja pilk. Kehvavõitu kaamera annab samas kohati laheda – valguseküllase, unistusliku pildi Daniil Utemov tore ring messil leidunust.

Riho Kallas – lustlikult mängib kadreeringuga, palju ilusaid kompositsioone, tervikust ülevaadet ei saa, aga lusti, ilu, rõõmsaid inimesi ja maskotte on palju ja see tekitab kena kollaaži, annab aimu, et kohapeal oli tore.

Kevin Mustasaar – parim ülevaade messist, ka mitte kohal olnud inimene saab teada, mis messil toimus, inimesed rõõmsalt poseerivad, kadreeritud nii, et paneb kokku ka tausta, kes ja mida teeb, lõpuks ka meeleolukaid pilte ja ilusaid kaadreid rahvatantsumustritest kõrgemalt.

Kevin Mustasaar – terviklik ja hea ülevaade messil osalenuist

Fotovõistlusel osalejad ja nende albumid suvetegevuste messi FB lehel:

Risto Uibo https://www.facebook.com/media/set/?set=a.617711180394476&type=3
Daniil Utemov https://www.facebook.com/media/set/?set=a.617706683728259&type=3
Riho Kallas https://www.facebook.com/media/set/?set=a.617704137061847&type=3
Kevin Mustasaar https://www.facebook.com/media/set/?set=a.617702320395362&type=3