Jõululaada pildimeenutused

Värskelt avatud Pärnu uusimas koolihoones toimus kooli jõululaat.  Neljapäeval 15. detsembril pakuti hõrgutisi meelele ja keelele. Igal pooltunnil lõid jõulumeeleolu kooli õpilased õp. Olavi Kõrre juhendamisel. Silmailu pakkus piparkoolitaignast valmistatud Päikese Kooli hoone makett. Usun, et koolihoone projekteerinud Projektibüroo OÜ ja ehitaja Optimus Ehitus OÜ said meie „piparkoogikooli“ ehitaja Siiri Grosensteini näol saanud korraks toreda konkurendi. Kogu koolipere oli lapsevanemate toetusel hoole ja armastusega valmistunud jõululaadaks. Laadalt oli võimalus soetada laste/töötajate koostöös valminud käsitöid, imetabaseid üllatusi, sai osaleda õnneloosis ja maitsta suussulavaid maitseid. Osta sai LC Pärnu Koidula toetusel valminud kooli kalendrit. Lisaboonus oli muidugi ehe jõulumeeleolu, hingesoojus ja südamest tulevad naeratused. Hoolimise „võlutolm“ kinnitus kindlasti kõigi külaliste peale! Laata toetasid omaltpoolt Viiking SPA- Hotel, Kanpol AS, Steffani Pizzarestoran, Da Vinci Pasta&Pizza ja Jonne Fotograafia.