Uue koolimaja avamispidu

Päikese Koolis on  iga päev eriline ja iga hetk imeline. 1. septembri 2022 päev oli kohe eriliselt eriline ja hetked imeliselt imelised.  Sai valmis meie uus koolihoone,  mis on just meie õpilastele projekteeritud ja ehitatud.

Täname kõiki, kes idee teostusest kuni maja valmimiseni olid meiega ja ärgitasite meid raamidest välja mõtlema- meie tegime teiega sama ning meie koostöö oli suurepärane.

Koolihoone on kaunis kingitus kooli  20. sünnipäevaks. Meie koolis õpivad erilised lapsed, neil on oma kullakallid vanemad ning meil töötavad kullaprooviga inimesed. Oleme oma majas õppinud väärtustama väikesi kordaminekuid ja hetki. Uus maja on valmis, sisustatud ning meie lisame sinna iga päev armastust, avastamisi, ausust, austust ja avatust. Kogu koolipere ja lapsevanemad tänavad, et niivõrd suurepärane maja on valminud ning Päikese Kool särab nüüd eriliselt eredalt Pärnu haridusmaastikul.

Täname inimesi, kes panustasid Pärnu Päikese Kooli valmimisele unistusest kuni teostuseni:

Jane Mets, Andrus Haugas, Varje Tipp, Väino Kaur, Neeme Mitt, Ene Täht, Sirje Allmaa, Terje Jürivete, Ene Koitla, Katrin Markii, Kaido Koppel, Ülle Kaljumäe, Eve Vihmaru, Triin Tillart, Eve Paas, Taavi Käärid, Eve Kukk, Anu Peterson, Tarmo Kiisler, Haridus- ja Teadusministeerium, Riigi Tugiteenuste Keskus, Enno Tammekivi, Allan Kaldmaa, Jaanika Pskovitš, Urmas Kivistik, Alar Saarik, Ain Saare, Marju Kivi, Terje Prisk, Rohenurk OÜ, Projektibüroo OÜ, Pärnu Linnavalitsus, Optimus Ehitus OÜ.

 

Vaata VR 360° vaateid suuremalt

Mulle meeldib see päev
Airi Liiva
Esitavad Liis, Jonne, Maarja
Klaveril Timo

F©tod ja videod Ain Saare