Uus koolimaja sai nurgakivi

Aastal 2002 alustasid siin, Rõugu 8a, tegutsemist meie kooli sisu ja vormi loojad. Suur aitäh neile selle aluspõhja ladumise eest! Kõigi nende aastate jooksul on kogu koolipere, lapsevanemad, omavalitsus ja kogu koostöövõrgustik vorminud kooli armastuse, austuse ja avatusega, ikka ausalt ja avastades.

Järgmisel aastal täitub koolil 20. tegevusaasta. Väärtuslikum kingitus kooli sünnipäevaks on valmimas. Oleme seda unistuste kingitust oodanud aastakümneid. Soovime edukaid ja tegusaid päevi ehitajatele ja kogu meeskonnale, kõigile, kes aitavad kaasa Pärnu Päikese Kooli valmimisele.

Kooli poolt pandi nurgakivi silindrisse õpilaste ja kooli töötajate nimed, kooli visioon ja missioon ning foto 15.09 seisuga kooli ehitusest. Oleme rõõmsad ja usun, et kohtume vähem kui aasta pärast uues avaras koolihoones!


Uue koolimaja nurgakivi panek ja pidulikud sõnavõtud
Fot©d Ain Saare 20.09.2021

Fotoarhiiv